Wat kan ik voor u doen?


Naast mijn werk als kunst schilder maak ik veel foto’s omdat ik het niet kan laten mooie momenten vast te leggen. Dat kan echt alles zijn wat voor mijn snufferd komt. Sinds een aantal maanden fotografeer ik ook in opdracht. Dat is spontaan ontstaan doordat ik gevraagd werd door iemand die mijn werk bewondert en vroeg foto’s te nemen voor zijn site.

Misschien kan ik daarin ook wat voor u betekenen. Mooie plaatjes voor uw website van uw producten en of diensten? Van een training of evenement. Of misschien heeft u een heel ander idee waarom het goed  is mij in te huren als fotograaf. Ik denk met u mee en zet mijn creativiteit en  beeldend vermogen ook in om het verhaal dat u wil vertellen met de beelden naar boven te halen.

De investering is 70 euro per uur (ex BTW). De uren gaan tellen zodra ik op pad ga en stoppen als ik de deur thuis weer achter me dicht trek.  Dit er van uitgaande dat er nauwelijks voor en nawerk nodig is. U krijgt alle foto’s die ik maak en kunt dan zelf de mooiste uitkiezen en gebruiken waar u het voor gebruiken wil. Als u toch niet tevreden bent met de resultaten zoeken we samen naar een gepaste oplossing.

Portfolio opdrachten fotografie

Contact

 

 

Marjolein zoekt en vindt een heel eigen perspectief om haar verhaal te vertellen. In haar foto’s brengt ze mensen naar voren in hun onbewaakte momenten. Ze laat hun kwetsbaarheid overkomen als iets groots en moois. Je voelt hun overpeinzingen, hun plezier en hun verbazing als je naar haar foto’s kijkt en je voelt de liefde van de kunstenares voor haar vak en voor het overdragen van haar creatieve kundigheden aan al die verschillende groepen waarmee ze werkt.

Sjoerd de Vries